Presenter på dejt

En viktig fråga att ställa sig är om det är lämpligt att ge bort presenter på en dejt, typ som att det är kul att träffas eller bara som en gest för att visa sin uppskattning.
typisk present på en dejt
Vi har suttit ner hela tjejgänget och diskuterat olika gåvor vi fått från killar, vissa har varit genomtänkt, andra helt åt skogen och sedan har vi den sista gåvan som nästan är lite för mycket. Till den hänger också nästan alltid ett löfte i luften om att nu vill han gå hem med mig, han har liksom nästan köpt till sig en natt med mig med hjälp av gåvan. Lyckligtvis har jag hittat ett ställe att hänga på som ger mig bra vibbar, https://singelforaldrar.se/ helt grymt ställe med reko personer som inte gör allt för att försöka få till den där natten. Hör handlar det om dejter som är utmanande och som ofta leder till förhållanden. Det är också så att flera är inriktade på att hitta något där deras barn och eventuellt mina har en helt ny plats. Det blir en skillnad. Här har jag fått många presenter allt från att vi ska betala så lägger grabben och i detta fallet dejten upp plånboken och betalar trots att vi tidigare sagt att vi skulle dela. Det är också vid sidan av allting lite problem att inte dela, för att då byggs förväntningarna upp på ett helt annat sätt.

När jag fått min finaste gåva var det faktiskt på¨sjätte eller sjunde dejten som han hade köpt ett litet armband, och jag hade endast nämnt det i förbifarten. Det visade att han faktiskt hade lyssnat på mig och att han var en generös kille. Det finns många som försöker sig på att vilja ställa PK-klimatet till rätta genom att väldigt tydligt meddela att i detta jämlika Sverige vi lever i så bekostar var och en sin del av utgifterna som är kopplade till dejten.