Köp ett snyggt mobilskal till Huawei Mate 10 Pro

När du köper ett Huawei Mate 10 Pro mobilskal från Lux-case.se får du ett extra tåligt skydd till din telefon mot repor, sprickor, damm och smuts. Du slipper både ful och skadlig åverkan som ofta leder till dyra reparationer. Dessutom kan du göra din telefon ännu snyggare och mer personlig med ett mobilskal. I vårt sortiment hittar du skal i unika utföranden, material, färger, motiv och mönster för att du ska kunna välja rätt skal för dig. Det finns både enfärgade skal och med uttrycksfulla mönster, exempelvis i vackert mandalamönster. En av våra kunders favoriter är vårt glittriga skal till Huawei Mate 10 Pro, som ger dig extra lyx i vardagen. Letar du efter ett skal som verkligen sticker ut ska du definitivt kolla in vårt skal i mjuk konstpäls i form av en kanin! Du får dessutom ett skal som är skönt att hålla i handen, och snygga detaljer runt kameran. Vårt kaninskal kommer med ett kickstand, som fungerar som ett inbyggt stativ. Med ett kickstand kan du smidigt ställa upp din telefon när du vill titta på film och serier eller ha videosamtal. Ett kickstand ger dig möjlighet att använda telefonen helt handsfree. Andra exklusiva texturer du kan välja mellan är krokodilskinn, kolfiberdesign och glansig aluminium.

 

Tåligt skydd och smarta funktioner

Duger bara det bästa skyddet för dig kan vi rekommendera ett hybridskal. Våra hybridskal skapar en stark sköld kring din telefon genom att ha en extra tålig yta, förstärkta hörn och upphöjd ram runt kameran. Risken för repor och sprickor är minimal! Kombinerar du ett hybridskal med något av våra skärmskydd får du det bästa tänkbara skyddet till din telefon.

Det finns flera olika som kommer med smarta funktioner. IVSOs Huawei Mate 10 Pro skal har en stilren design i konstläder och med en värmeavledande funktion. Du slipper oroa dig för att telefon ska bli överhettad exempelvis när du laddar den. För en slimmad design ska du kolla IMAKs skal som har en matt yta som är fingeravtrycksavisande, upphöjd ram runt kameran och ett kickstand. IMAK har även skal tillverkat i miljövänligt silikon med förstärkta hörn som fungerar som airbags. Du får ett grymt tåligt skal!

 

Smarta mobilfodral till Huawei Mate 10 Pro

Kolla in våra snygga Huawei Mate 10 Pro mobilfodral och hitta det som passar dig både utseendemässigt och vilka funktioner de har. En fördel med ett fodral är att de även kan fungera som ett plånboksfodral till Huawei Mate 10 Pro. Med flera fack för kort och sedlar (några har till och med en myntficka!) kan du förvara allt du behöver på ett och samma ställe. Ytterligare en fantastisk konstruktion med ett fodral är att de har ett inbyggt stativ, som fungerar precis som ett kickstand. Det enda du behöver göra är att vika locket till ditt fodral och sen kan du kolla handsfree på filmer och serier, var du än är. Vissa fodral kommer i en mer slimmad design med ett diskret fönster som gör att du lätt kan se vad klockan är och om du fått något meddelande. Vill du ha ett riktigt tåligt skydd kommer flera fodral med ett extra skyddande skal på insidan, som gör att telefonen alltid landar säkert.

 

Roliga och unika utseenden

Välj ett fodral till Huawei Mate 10 Pro som passar dig och din stil, det gör den än mer personlig. I vårt breda sortiment av fodral till Huawei Mate 10 Pro finns de i en mängd olika utföranden; allt från stilrena fodral i konstläder till uttrycksfulla motiv och mönster. Du kan välja ett mobilfodral med söta björnar eller ugglor, vackra blommor och snirkliga mönster. Självklart har vi snygga Huawei Mate 10 Pro fodral i enkla färger och cool textur, exempelvis läderfodral med textur av krokodilskinn! Vill du ha ett riktigt slittåligt fodral kan du välja ett i äkta läder som håller ännu längre. Hos oss på Lux-case.se hittar du ett brett sortiment av Huawei Mate 10 Pro plånboksfodral och mobilfodral, så kolla nu med desamma och beställ hem din favorit.

På Lux-case.se får du alltid fri frakt och snabba leveranser. Om du lägger din beställning innan klockan 16 (måndag-fredag) skickar vi din order samma dag! Passa på att kika på våra övriga mobiltillbehör till Huawei Mate 10 Pro och fixa allt du behöver till din telefon redan idag!